Yakınca Ortaokulu

Telefon : 0422 481 33 96
WEB https://yakincaoo.meb.k12.tr
Adres : Yakınca Mh. Tahir Akgün Cd. Pk 44920 Yeşilyurt/MALATYA
VİZYON : Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. Öğrencilerin sürekli sınav kaygısından uzaklaştırıp, Sosyal ve kültürel faaliyetlerde de öne çıkmasını sağlamak misyonumuzdur.
BAŞARILAR : 2011-2012 SBS ve BURSLULUK - 8. sınıf SBS sınavında 30 öğrencimizden 21 tanesi 2010 - 2011 Devlet Parasız Yatılı Bursluluk sınavında 8 örencimiz (yüzde 50´si)kazanmıştır. - 2008-2009 İl Masa Tenisi Yıldız Kızlar Masa Tenisi kategorisinde il 3.sü, - Yıldız Erkekler Masa Tenisi kategorisinde il 4.sü olmuştur. - 2010-2011 İl Küçük Kızlar kategorisinde il 1.si, - Küçük Erkekler kategorisinde il 4.sü olmuştur.

Saatler : 08.30 - 15.40
Bağlantı : Yok